Ferielukket 1. juli – 1. august

Ishtar holder lukket i sommerferien og det betyder, at du i perioden 1. juli til 1. august ikke kan bestille delikatesser i vores webshop.


Krydderipakke og opskrift til “Benjamin Hav” boller i karry

120,00 kr. inkl. moms

Vi har haft besøg af Benjamin Hav i vores køkken på Blågårdsgade. Han spurgte os, om ikke vi ville lave en ret i hans navn. Det ville vi selvfølgelig – og da Benjamins livret er boller i karry, valgte vi at lave en mellemøstlig version af den danske klassiker.

Denne krydderipakke indeholder vores mango-karry, seven spice og biryani-krydderi, som alle indgår i retten. De bidrager på hver sin måde med en varme og dybde, der giver retten et umiskendeligt mellemøstligt præg.

Køb krydderipakken og få samtidig vores opskrift, så du selv kan lave dine egne “Benjamin Hav” boller i karry.

Krydderipakken indeholder:

Opskriften kan downloades her:

Kategori:

Om Ishtar

Vi er drevet af bæredygtige og sociale værdier

Om Ishtar

Aldrig før har integration smagt så godt. Vores catering er tilberedt med kærlighed og tager udgangspunkt i autentiske opskrifter fra de lande, som vores kvinder kommer fra.

Læs mere om os

Små og store selskaber

Vores menuer kan leveres til både private begivenheder og firma-arrangementer, events, fester og kurser

3F – Fagligt Fælles Forbund
Gentofte Kommune
Danske Spil
Københavns Professionshøjskole
FOA
EcoVillage
Lone Aller
Lone Aller
03/06/2024
Ishtar's mad er vidunderligt aromatisk og velsmagende og de smukke runde fade får bordet til at se eventyrligt ud. Jeg har fået catering fra Ishtar et par gange, og det er hver gang en perfekt oplevelse.
Søren Lederhaas
Søren Lederhaas
15/05/2024
Superlækker mad. Har bestilt til msnge fester - og dwt er altid godt
Lisbet F
Lisbet F
03/03/2024
Vældig lækker og smagfuld mad. Her får man virkelig værdi for pengene.
Simone Hagensen
Simone Hagensen
05/12/2023
Vi fik 11 retter til catering og tilføjede med et par dages varsel nogle veganere. Det var vildt lækkert, varieret og rigeligt. Hurtig og nem kommunikation. De bedste anbefalinger!
Lene Gutzon Münster
Lene Gutzon Münster
23/10/2023
Ishtars vidunderlige mad serveret på de smukke fade og skåle bidrog til en uforglemmelig himmelsk aften. De sansemæssige oplevelser løftede stemningen i selskabet, fordi det kan mad når det er allerbedst!
Pia Brenøe
Pia Brenøe
23/08/2023
Skøn mad! Jeg bestilte til ca 30 personer og det smagte bare dejligt. 11 retter - meget lækkert og så fint med pyntede blomster. Bestil endelig de smukke fade med - det ser bare godt ud.
Bogdan Oprea
Bogdan Oprea
14/08/2023
We had a party where we choose them as our catering and I am really happy with our decision. The food was really good, plenty for everyone and the service was amazing as well! Totally recommend it!
Se flere anmeldelser