Mellemøstlig catering

Undervisning i mellemøstlig madlavning

Vi formidler etnisk madlavning og kultur i tilpassede undervisningsforløb

Udforsk en ny verden af mad

Vores faglige tilgang bygger på respekt for indlæring og praktisk erfaring. Vi blander anderledes og eksotiske smagsoplevelser med danske traditioner for god og sund kost. Vi krydrer integration med fagligt fokus på råvarekendskab.

Samtidigt med, at vi kæler for deres smagsløg, får de et spændende kulturelt perspektiv på, hvordan mad tilberedes og spises ikke kun i andre dele af verden, men også her til lands!


En kogeskole, som I ikke kan få det andre steder

Vores kvinder ved en masse om mellemøstlig mad, og brænder for at delagtiggøre andre i deres kogekunst fra Mellemøsten. Vi tilbyder en rejse ind i den rige madkultur som er opstået mellem nomader i små landsbysamfund og i menneskemyldrende storbyer i Mellemøsten. Hos os vil I opleve en kogeskole, som I ikke kan få det andre steder.

Vi arbejder med sanser, æstetik, sundhed og ernæring. Og igennem elevernes samarbejde og eksotisk leg med mad, gør vi mere end blot at udvide deres kulinariske horisont – vi arbejder med samfundsviden og giver eleverne eksempler på vellykket integration i en af Danmarks største multikulturelle smeltediger, nemlig Indre Nørrebro.

Til events (grupper med voksne, mindst 10 per.) pris pr. person 550 kr.

Få en autentisk madoplevelse fra Mellemøsten,
og byg bro mellem forskelligheder

Aldrig før har integration smagt så godt. Vores catering er tilberedt med kærlighed og tager udgangspunkt i autentiske opskrifter fra de lande, som vores kvinder kommer fra.

Bæredygtig catering fra Ishtar til både store og små selskaber

Vores menuer kan leveres til både private begivenheder og firmaarrangementer, events, fester og kurser