De etniske rødstrømper bringer mennesker sammen om mellemøstlig mad

Om Ishtar:

Presse

Vi har leveret mad til

 “Vi var meget tilfredse, stor succes! Meget lækkert tilberedt mad, og vi anbefaler at man lige betaler en smule ekstra for at låne jeres meget smukke fade. Den gode mad fortjener at blive anrettet i skåle og på fade, der i den grad passer til maden!

Susanne

 “Hvad jeg hører fra værten for arrangementet, var alle meget tilfredse med maden. De sagde det smagte lækkert og det var flot anrettet - selv i foliobakkerne :)
Alt i alt er vi meget tilfredse, tak.”

Nadi

Tak for mad. Det var atter en god oplevelse, og vi har ikke nogen forbedringer at foreslå. Ikke med hensyn til maden i hvert fald, men folk spørger, hvad det er de får. Så en lille seddel ved hver anretning med oplysning om, hvad det er, ville måske være en god ide

Franck

Kære etniske rødstrømper
Maden I leverede til DLA Pipers arrangement i torsdags var formidabel og overrumplende god. Det synes vist alle og der blev talt en del om det fredag på arbejde. Jeg har selv rejst en del i Mellemøsten og er begejstret for maden og spisekulturen. Jeres mad er det første, jeg har fået uden for Mellemøsten, der rigtigt smager som den skal. Tak for det. Jeg kommet helt sikkert igen og vil anbefale jer.
Kh René 

René, Partner

Få en autentisk madoplevelse fra Mellemøsten,
og byg bro mellem forskelligheder

Aldrig før har integration smagt så godt. Vores catering er tilberedt med kærlighed og tager udgangspunkt i autentiske opskrifter fra de lande, som vores kvinder kommer fra.

Bæredygtig catering fra Ishtar til både store og små selskaber

Vores menuer kan leveres til både private begivenheder og firmaarrangementer, events, fester og kurser