Mellemøstlig catering

Mellemøstligt folkekøkken

- hver onsdag fra kl 17.00 på Nørrebro

Smag maden, der er lavet med kærlighed

Arapas er navnet på Ishtars nye ”tapas” folkekøkken. Kom og forkæl jer selv med flere forskellige delikate små retter fra hele Mellemøsten som kan blandes og nydes præcis som det passer jer. Arapas er nemlig mere end blot god mad, det er oplevelser og hygge.
Ishtars Arapas Folkekøkken finder du i Korsgadehallen, Korsgade 29, Kbh. N. hver onsdag fra kl. 17.00 og så længe vi har mad.

 Folkekøkkenet er et tiltag der både øger samværet borgerne imellem på Nørrebro, men også øger integrationen og selvstændigheden hos Ishtars indvandrerkvinder. Alle drager således nytte af folkekøkkenet.

Hvor og hvornår?

Folkekøkkenet foregår hver onsdag kl. 17.00
Prisen er 60 kr. for voksne og 30 kr. for børn
Menuen står på sund mellemøstlig mad
Korsgadehallen, Korsgade 29 på Nørrebro

Alle er velkomne!

Du kan jævnligt se menuen til folkekøkkenet og andre relevante informationer på vores facebookside. Du møder dine naboer og får et lækkert eksotisk måltid til en billig pris - kun 60 kr. Det er det et folkekøkken går ud på. Når du deltager, er du med til at bakke op om et initiativ for bedre integration og fællesskab på Nørrebro. Overskuddet går til socialt arbejde med indvandrerkvinder.

Få en autentisk madoplevelse fra Mellemøsten,
og byg bro mellem forskelligheder

Aldrig før har integration smagt så godt. Vores catering er tilberedt med kærlighed og tager udgangspunkt i autentiske opskrifter fra de lande, som vores kvinder kommer fra.

Bæredygtig catering fra Ishtar til både store og små selskaber

Vores menuer kan leveres til både private begivenheder og firmaarrangementer, events, fester og kurser