Delikatessebutik på Blågårdsgade

Gå på opdagelse i mellemøstlige delikatesser

Stort udvalg af mellemøstlige delikatesser fremstillet ud fra egne opskrifter

 Fakta om butikken: 

- Alle vores produkter er uden tilsætningsstoffer
- Vores krydderier er 100% økologiske
- Vi sælger sunde produkter med natural sukker- og fedt
- Stort udvalg af mellemøstlige tilbehør til dine madretter
- Vores 6 slags chai blandinger er 100% økologiske
- Stort udvalg af forskellige dips
- Vi sælger også gavekort og gaver æsker
- Delikatesser fremstillet ud fra egne opskrifter
- Alle de eksotiske krydderier, der bruges i Yotam Ottolenghis bog Enkelt.

Nyhed

Vi har alle de eksotiske krydderier, der bruges i Yotam Ottolenghis bog "Enkelt"!

"Jeg har lige opdaget Ottolenghis fantastiske vege-opskrifter, fulde af smag og skønne krydderier - eneste lille hurdle er, at jeg troede, at nogle af krydderierne var lidt svære at finde ...indtil i går; skønne Ishtar i Blågårdsgade har masser af gide krydderier og også både sumak, zaatar, rosenharissa, granatæblesirup, saltet citron og meget mere" - Facebook bruger

Prøv vores fantastiske Arak snaps - den passer desuden perfekt til vores menuer. Prisen er 375,00 kr. for en 1/2 l. flaske. Kan også sendes mod betaling af fragtpris. Ring og hør nærmere.

Arak // Orange

Essensen af sprøde anisfrø fra Syrien danner karakteren i denne mellemøstlige klassiker, der nydes overalt fra Libanon til Iran, hvor næsten hver familie har sin egen traditionelle opskrift. En nuanceret finjustering med noterne fra søde appelsiner gør dette til vores bud på en lækker, balanceret handcrafted arak, som frembringer stemningen fra de mellemøstlige himmelstrøg

Nydes som den er, med en isterning eller med et par dråber vand - som apéritif eller som den gode smag i godt selskab. Destilleret og tappet eksklusivt af Nordisk Brænderi efter opskrift af Ishtar - De Etniske Rødstrømper.

Arak // Lemon

Essensen af sprøde anisfrø fra Syrien danner karakteren i denne mellemøstlige klassiker, der nydes overalt fra Libanon til Iran, hvor næsten hver familie har sin egen traditionelle opskrift. En nuanceret finjustering med noterne fra friske citroner gør dette til vores bud på en lækker, balanceret handcrafted arak, som frembringer stemningen fra de mellemøstlige himmelstrøg.

Nydes som den er, med en isterning eller med et par dråber vand - som apéritif eller som den gode smag i godt selskab. Destilleret og tappet eksklusivt af Nordisk Brænderi efter opskrift af Ishtar - De Etniske Rødstrømper.

Har du spørgsmål til vores varer eller lignende?

Har du spørgsmål til ovenstående eller vores store udvalg i butikken, er du velkommen til enten at ringe på telefon 78 76 66 53 eller sende os en besked via formularen.

Find os på adressen:
Ishtars mellemøstlige delikatessebutik
Blågårdsgade 31C
2200 København N. 

Få en autentisk madoplevelse fra Mellemøsten,
og byg bro mellem forskelligheder

Aldrig før har integration smagt så godt. Vores catering er tilberedt med kærlighed og tager udgangspunkt i autentiske opskrifter fra de lande, som vores kvinder kommer fra.

Bæredygtig catering fra Ishtar til både store og små selskaber

Vores menuer kan leveres til både private begivenheder og firmaarrangementer, events, fester og kurser