Få en madoplevelse, der taler til alle dine sanser
Lavet ud fra familieopskrifter med rødder i Mellemøsten

Menuer & Priser: 

Buffet

Mad lavet med kærlighed og ud fra bæredygtige principper

Ishtar er en socialøkonomisk virksomhed, der udover at drive undervisning og delikatessebutik også leverer catering med lækre mellemøstlige små retter, gryderetter og større menuer til arrangementer for både store og små selskaber. Vores mad er lavet ud fra bæredygtige principper til gavn for miljøet, integrationen og sammenholdet på Nørrebro.

Kontakt os, hvis du ønsker mellemøstlig catering til din fest i København og omegn.

Etnisk mad til din fest

Vores mad er tilberedt med kærlighed og tager udgangpunkt i nedarvede opskrifter og friske råvarer. Retterne har rødder i de lande som vores frivillige indvandrerkvinder kommer fra. Du vil derfor opleve madkulturer fra Jordan, Palæstina, Tyrkiet, Iran, Irak, Marokko mm.

Prøv også vores Arak snaps til jeres mad. Den passer perfekt til vores menuer, og står til 375 kr. for en 1/2 l. flaske

Kulinarisk oplevelse og meget mere

Denne kulturelle og kulinariske oplevelse kan bestilles både som almindelig eksotisk catering, men også som aktiv undervising i tilberedningen af disse helt særlige og autentiske retter. Både på aftenkursus, til folkeskoleelever og som corporate event.

Udover at handle om mad, er Ishtar også både værested og rådgivningcenter for kvinder med anden etnisk og/eller kulturel baggrund end dansk. Og hele Ishtars univers er samtidigt et omdrejningspunkt for frivilligt arbejde og integration for kvinder med indvandrer baggrund.

Få en autentisk madoplevelse fra Mellemøsten,
og byg bro mellem forskelligheder

Aldrig før har integration smagt så godt. Vores catering er tilberedt med kærlighed og tager udgangspunkt i autentiske opskrifter fra de lande, som vores kvinder kommer fra.

Bæredygtig catering fra Ishtar til både store og små selskaber

Vores menuer kan leveres til både private begivenheder og firmaarrangementer, events, fester og kurser