Mellemøstlig catering

Catering / Diner transportable Nørrebro, København & omegn

Catering af mellemøstlig mad med smag og sjæl

Udtalelser fra vores tilfredse kunder

"Super mad, en dejlig uhøjtidelig tilgang i forbindelse med bestilling, der gjorde min, og de ca 30 gæsters aften, uforglemmelig. Tusind tak!"

- Erik Fischer

"Det var fantastisk mad! Alle gæster var begejstrede og I har fået et stor stjerne af rigtigt mange inklusive mig og min kone." 

- Anders

"Det var en VIRKELIG god buffet I har lavet - alle mine gæster elskede jeres mad..."
     

- Dorte

Simply Easy Learning
Socialøkonomisk virksomhed

Drevet af frivillige og ansatte kvinder i jobtræning, praktik og aktivering med rødder i de mellemøstlige lande. Overskuddet går til socialt arbejde.

Mad med kærlighed

Vi laver mad som vores forældre og bedsteforældre - med kærlighed og friske råvarer.

Formidling af kultur

Vi formidler kultur igennem mad, undervisning og folkekøkken. 

Menuer

Vi laver mad som vor mødre lavede det - med friske råvarer og masser af kærlighed. Du kan sammensætte din egen menu eller bestille en af vores faste menuer.

Se vores buffet menuer her➜
Se vores veganske menuer her➜
Se vores receptions menuer her➜

Delikatessebutik

I vores butik på Blågårdsgade sælger vi mellemøstlige delikatesser.
Vores produkter er uden tilsætningsstoffer, alle vores krydderier er 100% økologiske og vi sælger også delikatesser fremstillet ud fra egne opskrifter.

Læs om vores Delikatessebutik➜

Undervisning

En del af vores virksomheds formål er at formidle mellemøstlig madlavning og kultur. Det gør vi eksempelvis ved at undervise i madlavning på folkeskoler i København. Kontakt os, hvis I overvejer at afholde et forløb med madlavning og kultur i fokus.

Læs om vores undervisning ➜

Etnisk mad med smag og kærlighed

Maden fra Ishtar bliver lavet af midaldrende kvinder fra mellemøstlige lande, der tidligere har haft svært ved at finde et job i Danmark. Nu tilbereder de lækker mad fra deres hjemlande til folkekøkken og catering.

Kontakt os på 28 64 88 73  for mellemøstlig catering/diner transportable i København.

Vi leverer både til privat- og erhvervsarrangementer

Udover de lækre og overvældende buffeter du kan bestille til private fester og arrangementer, har Ishtar også stor erfaring med at levere mad til firma-events. Det er mere end bare mad og en god historie – det er, som de fleste af vores kunder har sagt, en uforglemmelig kulturoplevelse.

Læs mere om mad til fest her

Catering fra det mellemøstlige køkken

Ishtar’s “ etniske rødstrømper”  er nok mest kendt for deres fantastiske og autentiske mellemøstlige køkken. Med særegne egnsretter og familieoverleverede “ hemmelige”  opskrifter er Ishtar’s catering helt i særklasse.

Maden og opskrifterne kommer fra mange forskellige lande, som de kvinder der står bag Ishtar. Du vil opleve mad fra så forskellige lande som:

  • Tyrkiet
  • Syrien
  • Irak
  • Iran
  • Jordan
  • Libanon
  • Palæstina
  • Marokko

Overskud går til sociale tiltag

Ishtar – De Etniske Rødstrømper, er en socialøkonomisk virksomhed, der bl.a. har til formål at drive et værested på Nørrebro for kvinder med anden kulturel og/eller etnisk baggrund. 

Ethvert overskud i Ishtars forretninger går ubeskåret til vigtige sociale formål. Støtte til, og samarbejde med Ishtar, er en anerkendende håndsrækning til en udsat målgruppe og et stort JA! til et mere familievenligt Indre Nørrebro.

Nyhed - mellemøstlig snaps og klassiker

Fuldend dit måltid ved at bestille vores snaps, der passer perfekt til alle vores retter!  Snapsen er en mellemøstlig klassiker, og vi er de første, der producerer dem i Danmark.

Prisen lyder på 375 kr. for en 1/2 liter-flaske. 

Skal du bruge catering?

Udfyld formularen, hvis du er interesseret i at bestile en mellemøstlig menu til dit næste arrangement.Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Byd velkommen til Fatmah,Yasmin & Tahani

Efter vellykket virksomhedspraktik hos Ishtar, er vi glade for at kunne byde Fatmah velkommen. Vi aftalte med Københavns Kommune i februar 2016 at tage Fatmah i virksomhedspraktik. En beslutning der viste sig at være rigtig god, da Fatmah i dag er fast ansat hos os.

Det er noget Københavns Kommune har skrevet en artikel om, og den kan du læse her.

Yasmin er ligeledes flygting fra Syrien. Hun er er startet 2. januar 2017 .

Tahani er startet i køkkenet, hvor hun sammen med de øvrige ansatte, skal være med i produktionen af mad. Tahani kommer fra Jordan, og er palæstinenser. Hun har boet i Danmark i 16 år og er mor til 5 børn. Hun har ikke været på arbejdsmarkedet før, hverken i Jordan eller Danmark.